Nu när jag har samlat ihop allt som jag har beställt är det dags att visa er...

NU har jag äntligen fått allt som jag hade beställt, och därför tänker jag göra en "haul" på allt! Kommer dock inte ta upp de som ni redan har sett (för det vore onödigt?)
Men vi börjar i rätt ordning:

Jag beställde Pretty Little Liars säsong 4 för JÄÄÄÄÄÄTTELÄNGE SEN ! Och nu har den kommit (har haft den gaaanska länge nu) Men jag älskar PLL, det är såå bra och så läskigt och så spännande på samma gång!

Sen så kom min order från feelunique.com. Jag följer ganska många på youtube, och där är det en som nyligen har lanserat sina egna produkter(Zoella) så dom beställde jag hem så fort de kom ut på feelunique, men eftersom jag bor i sverige så tog det runt en vecka för dom att komma hem till mig. Meen här är dom....
 
Sen som ni vet så har jag varit på lush och köpt deras julsortiment nu (skäms att jag har spenderat så mycket pengar där denna månad...)
Så här kommer bilder på alla:
Det blev ytterligare lite mer än detta, men jag håller det för mig själv (eftersom det blev lite för mycket!)

Sen så beställde jag en sak som jag ville prova på och det var denna natural box, om man följer folk på youtube så kanske ni vet att "Nature box" är en stor grej som många (i usa) prenumerar på, och det innebär så som en Glossybox fungerar att man prenumerar på tjänsten och då skickar de hem produkter varje månad. Men grejen med dessa boxar är att man får nyttiga snacks istället för smink.
 

Och eftersom jag tänker försöka att vara lite nyttigare, så tänkte jag; varför inte?

Och sist så beställde jag en bok " Comfort Food" av Jamie Oliver, för att jag har sett hans recept från denna bok lite här och var (Pinterest) och började gilla det jag såg! Så den fick komma hem till mig efter några dagar (Skickas från amazon, den har inte kommit ut i Sverige än, och det blev billigare så här tro det eller ej!) Så dessa recept vill jag prova ganska snart! :)


Det var allt! Blev GANSKA MYCKET!!

Sorry att det tog sån tid! Fick aldrig min Naturalbox!!!