Thinspiration

Jag såg precis en hemsk film om hur internet kan påverka folk och hur farligt anorexi är. Den påverkade mig riktigt mycket, men jag kan tro att den påverkade mig på kanske ett fel sätt. 

Jag fattar att rätt sätt är att jag inte ska vilja vara anorektiskt smal (och jag vill inte att det ska gå så långt). 
Men den fick mig att inse hur mycket jag inte trivs i min egen kropp, hur jag hatar mig själv. Jag skulle aldrig svälta mig själv, för jag skulle inte klara det. Men jag vill ändå ändra allt med mig själv.

Vet inte om jag vill att ni ska se filmen, men den var riktigt bra och riktigt hemsk!! 


Kommentarer:

nicolinda.blogg.se http://nicolinda.blogg.se/

Hemskt. Fruktansvärt. Anorexia är både fysiskt och psykiskt, det är en drivande atmosfär av krig men också av tystnad. Jag har en vän som kämpar. Jag älskar henne så mycket och önskar att jag kunde göra vad som helst för att befria henne igenom livet.

Kajsa-Stina http://www.anorexinojag.blogg.se

Jag har inte sett den filmen innan faktiskt men det kanske skulle vara nyttigt för mig att göra det? Jag vet inte riktigt vad den handlar om och om det är så att den triggar en eller faktiskt avskräcker en från att just svälta sig? Vart kan man få tag i den? Finns den bara på nätet eller kan man köpa den också? Anorexi är verkligen en hemsk och dödlig sjukdom. Och det är verkligen förjävligt hur man kan påverkas så mycket av media.. Så tragiskt och jag är verkligen lättpåverkad.. Usch.

Vill bara säga att jag tycker du är så fin som du är vännen. Du behöver absolut inte ändra ett dugg på din kropp! Alla vi människor har något vi är missnöjda med över oss själva men som bara vi ser. Vi ser inte det du uppfattar hos dig själv som något fel utan det är bara du som göra det. Samma sak gäller mig egentligen. Det jag tycker är fel på mig kanske inte ni tycker är fel♥

Kramar♥

Svar: Jag tyckte att den var superhemsk!! Den fanns på Netflix om du vill se den, men det var verkligen hemsk, jag var inte förberedd hur hemsk den verkligen var!
positivethought.blogg.se

MATILDA http://matildays.se

Usch låter inte som en film som jag vill se :/

Emelie http://ewelies.blogg.se

Jag tror jag måste ta och se en där filmen! Det är så hemskt, men det är ändå bra att få lite insikt!

THE REVOLT http://TheRevolt.blogg.se

Vad synd att du känner att du inte är nöjd med ngt på din kropp. Dock kan man alltid jobba med det, och då blir det bättre!

Synd att du inte bloggar längre :/

Kommentera här: